Flavin7 Gold természetes immunerősítő gyümölcskivonat

Mind a(z) 3 találat megjelenítve

Nehéz döntés előtt állunk, akár felnőtteknek vagy gyereknek kell megfelelő immunerősítő vitamint választanunk. Sok cég kínál immunerősítőnek kikiáltott szereket. Napjaink járványai közepette azonban nincs idő kísérletezni, a legjobb immunerősítő az, amire szükségünk van.

Mik a legjobb immunerősítő szerek?

Az immunrendszer megfelelő működéséért a leginkább az antioxidánsok felelősek.

Mik azok az antioxidánsok?

Az antioxidánsok olyan vegyületek, melyek a káros égési (oxidációs) folyamatokat gátolják, és ezzel erősítik immunrendszerünk. Az oxidáció az anyagcsere folyamatok során következik be, és ezek során a szervezet saját magát is lebonthatja.

Az anyagcsere folyamatok során szabad gyökök keletkeznek, amik nagyon agresszívek. Ha ezek túlszaporodnak, károsítják a szöveteket, gyengül az immunrendszer. Nemzetközi tanulmányok szerint többek között a daganatos betegségekért, az érelmeszesedésért, és az öregedésért lehetnek felelősek.

Az antioxidánsok vitaminok, ásványi anyagok, karotinoidok, polifenolok, enzimek is lehetnek. Ezek az immunrendszer erősítői.

A Flavin7 Gold az egyik leghatásosabb növényi immunerősítő gyümölcslé formában.

A Flavin7 Gold a következő 7 féle sötét héjú, bogyós gyümölcs kivonatát és koncentrátumát tartalmazza:

 • kékszőlő
 • feketeszeder
 • meggy
 • feketeribizli
 • pirosribizli
 • bodza
 • szilva

Hozzávetőleg 140 kg gyümölcs polifenol (flavonoid, anthocyanin) tartalom besűrítve egy-egy üvegbe.

Az egyedi molekula-szeparációs gyártási eljárás, lehetővé teszi a polifenolok folyadék formában történő eltarthatóságát, és a hatóanyagok megőrzését. Ezáltal válik egyedülivé a hasonló termékekkel szemben, a polifenolok piacán.

Mi az a Flavin7 Gold?

A termék nem gyógyszer és nem célja diagnosztizálni, megelőzni, kezelni vagy gyógyítani bármilyen betegséget vagy fájdalmat. Továbbá nem célunk bármiféle betegségre vonatkozó állítás sugallása, vagy jótékony hatásának kiemelés a vásárlók részére! A szövegben esetleg megtalálható állítások, javallatok – csak és kizárólag, kutatásokra hivatkozva – a bioflavonoidokra és nem a termékre vonatkoznak!

Flavin7 Gold egy polifenol koncentrátum folyadék formában. Magyarországon gyártott termék, ahol elsőként fedezte fel a bioflavanoidokat Dr. Szentgyörgyi Albert, aki ezért Nobel-díjat is kapott. A Flavin7 Gold magában hordozza a bioflavonoidok jótékony hatását, ami rendkívül hasznos az emberi szervezet számára.

Milyen immunerősítő hatásai vannak a bioflavonoidoknak?

A bioflavonoidok, mint „szuper antioxidánsok”, segítenek az LDL koleszterin szintjét* és a magas vérnyomást* megfelelő értéken tartani.

Ugyanakkor erősítik az immunrendszert*, lassítják az öregedést folyamatát*, gyuladáscsökkentő hatásúak*, és elősegítik a szervezet méregtelenítését*.

(A bioflavonoidok jótékony hatását a rákos megbetegedések tekintetében és a kemoterápiás valamint sugárterápiás kezelések mellékhatásainak csökkentése terén, széleskörű nemzetközi kutatások igazolják.)*

Miből készül a Flavin7 Gold?

A Flavin7 Gold terméket csak és kizárólag ökológiai gazdálkodásból származó gyümölcsökből állítjuk elő és nem tartalmaz semmilyen hozzáadott anyagot (pl.: tartósítószer, cukor, mesterséges színező, stb.)!

Különböző sötét héjú, bogyós gyümölcsök koncentrátumából (kékszőlő, feketeszeder, meggy, fekete és piros-ribizli, bodza és szilva), amik közismerten magas polifenol (flavonoid, anthocyanin) és rezveratrol tartalommal rendelkeznek.

A fenti gyümölcsök természetes formában tartalmazzák a következő vitaminokat:

 • A vitamin
 • B1 vitamin (thiamine)
 • B2 vitamin (riboflavin)
 • B6 vitamin
 • C vitamin
 • E vitamin
 • K vitamin

A Flavin7 Gold előállításánál használt legfejlettebb gyártástechnológia, lehetővé teszi, hogy egy 200 ml-es üvegbe akár 140 kg gyümölcs antioxidáns tartalmával megegyező bioflavonoid tartalmat koncentráljunk.ª

Csak teljesen egészséges, terület és fajta-válogatott gyümölcsöket használunk a Flavin7 Gold gyártásánál. Csak a legjobb magyar termőterületekről szüretelt gyümölcsöket használjuk.

A termőterületek ipari létesítményektől, forgalmas utaktól távol helyezkednek el, ahol a termőföld gazdag tápanyagokban és ásványi anyagokban. A termelőkkel közösen, folyamatosan ellenőrizzük a gyümölcsöket és a termőterületeket. Ez biztosítja a folyamatos kiváló minőségű termék előállítását.

A gyümölcsszüret közben, folyamatosan teszteljük a gyümölcsök rezveratrol szintjét, ami indikátora a növényvédő szerek és a műtrágyák használatának. A növények természetes immunanyaga a rezveratrol, ami csak abban az esetben megfelelő szintű a gyümölcsben, ha a termesztés során nem használtak növényvédőszereket és műtrágyát. Azok a gyümölcsök, amiknek a rezveratrol tartalma nem ér el egy bizonyos szintet, nem kerülhetnek felhasználásra a Flavin7 Gold gyártásánál. Az egyedi koncentrálási eljárás biztosítja az antioxidánsok és a rezveratrol szinte teljes mennyiségének megtartását.

Mik azok a bioflavonoid-ok?

A növények gazdagok aromás vegyületekben, ilyenek többek között a bioflavonoidok, amik a polifenolok családjába tartoznak.

A bioflavonoidok emberi szervezetre gyakorolt jótékony hatásai, régóta ismeretek. Folyamatos klinikai kutatások zajlanak napjainkban is világszerte, a még teljesebb megismerés érdekében.

A bioflavonoidok többek között antibakteriális, antivirális és májvédő hatásúak továbbá segítenek a fogszuvasodás megelőzésében éppúgy, mint a bőrünk regenerálásában.

A bioflavonoidok elsősorban az emésztőrendszerben és a keringési rendszerben fejtik ki a hatásukat. Csökkentik az LDL koleszterin szintjét, jótékonyan hatnak az érelmeszesedésre, javítják a vérkeringést és a vérrögképződés megakadályozásában (trombózis) is komoly szerepet játszanak. Pozitív hatással vannak a szív és a keringési rendszer javításában, a sejtfal rugalmasságára, csökkenti a koleszterin szintet, és megakadályozzák a vérrögök kialakulását (trombózis megelőző hatás).

Kutatások bebizonyították, hogy a zöldségek és gyümölcsök, elveszítik a bioflavonoid tartalmuk 97%-at, főzés vagy mikrohullámú melegítés során. Másfajta főzési eljárások hatására is nagymértékben csökken az élelmiszerek antioxidáns tartalma. A Flavin7 Gold napi fogyasztása a legjobb megoldás a megfelelő antioxidáns szint fenntartására a szervezetben.

Az antioxidánsok hatásmechanizmusa?

A bioflavonoidok és a rezveratrol, amik a Flavin7 Gold termékben megtálalhatóak, segítenek karbantartani a szervezet saját védekező rendszerét és ezáltal betegségek megelőzésében is szerepük van.

A gyenge immunrendszer sebezhetővé teszi a szervezetet a különböző betegségekkel szemben. Néhány ok, ami gyengíti az immunrendszert. Először is a környezeti hatások (étkezés, légszennyezettség, sugárzás, rákkeltő anyagokkal való érintkezés) járulnak hozzá, hogy a szervezet állandó megújuló mechanizmusa által termelt hibás sejtek oly módon elszaporodjanak, amit már a szervezet saját védekező rendszere nem képes elpusztítani. A mindennapi stressz is hozzájárul ehhez a káros folyamathoz és ezek a hibás sejtek képezik a rákos megbetegedések alapjait. Ezeknek a tényezőknek kitett személyeknél a rákos megbetegedések kialakulásának veszélye, fokozottan fennáll.

Az antioxidánsok stabil molekulák, amik képesek hozzá csatlakozni az instabil oxigén molekulákhoz (szabadgyök) és semlegesíteni azokat. Nemzetközi hosszú távú kutatások megállapították, hogy a magas szabadgyök szint kapcsolatba hozható a szív és érrendszeri problémákkal, a rákos megbetegedésekkel, valamit az öregedéssel. A bioflavonoidok, amik a Flavin7 Gold termékben is megtalálhatóak, semlegesítik a szabadgyököket és egyéb jótékony hatással is rendelkeznek az emberi szervezetre.

Ezentúl, a bioflavonoidok segítik a vitaminok beépülését a szervezetbe, ezért ajánlatos az együttes alkalmazásuk.

Kinek ajánlott az immunerősítés?

Mindenki számára ajánljuk a bioflavonoidok fogyasztását, különös tekintettel azoknak, akik a következő csoportokba tartoznak:

 • Akinek rákos megbetegedése van*
 • Aki kemoterápiás kezelés alatt áll*
 • Akinek gyenge az immunrendszere*
 • Akinek szív és érrendszeri problémái vannak (LDL, koleszterin, magas vérnyomás)*
 • Akik dohányoznak*
 • Akik szeretnék késleltetni az öregedést*
 • Akik pollen allergiában szenvednek*
 • Akinek II. típusú cukorbetegsége van*
 • Akik a sportteljesítményüket szeretnék növelni*

* A fenti információk nem ellenőrzöttek a hatóságok által. A termék nem gyógyszer és nem célja diagnosztizálni, megelőzni, kezelni vagy gyógyítani bármilyen betegséget vagy fájdalmat.

Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet.

0
Kosár