PSA Gold 20+4 INGYEN csomag

Akció!

PSA Gold 20+4 INGYEN csomag

58 000 Ft

(12084 Ft /liter)

PSA Gold javíthatja a prosztatám egészségét?

 

Sok férfinak van prosztata problémája 40 éves kor felett. A prosztata egy dió méretű mirigy ami spermát is termel.

A tökmag, más néven a pepitas, a sütőtök ehető magja. Élvezze akár nyersen vagy tökmagolaj formájában, tele van hasznos tápanyagokkal, és támogathatja a prosztata egészségét. A tökmag közkedvelt népi megoldás a férfi egészségügyi problémákra.

 

A PSA Gold-hoz hozzáadott fekete fokhagyma koncentrátum teszi azt kiválóvá, és minden más hasonló terméknél hatékonyabbá!

Engedélyezett utánrendelésre

Kategória:

Mit mondanak a kutatók?

Egy 2014 tanulmány szerint a tökmagolaj csökkentheti a tüneteit a jóindulatú prosztata megnagyobbodásának (BPH). A kutatók arra a következtetésre jutottak, hogy a tökmagolaj, biztonságos és hatékony az alternatív kezelések során BPH.

Cink fontos szerepet játszik a prosztata normál működésében. Valójában egy normál prosztatában van a legmagasabb cink mennyiség a szervezetben. Egy kutatás 2011 tanulmány eredményei azt mutatják, hogy malignus prosztata szövetben- és a megnagyobbodott prosztata szövetben, lényegesen kevesebb a cink, mint a normál prosztata szövetben. A tanulmány azt is, mutatja, hogy megnövekedett a vizeletben kiválasztódott cink mennyisége.

Tökmag nagyon gazdag cinkforrás. 250 g majdnem fedezi, az ajánlott napi bevitel mennyiségét (RDA). További tanulmányok szükségesek a cink és a prosztata egészségének összefüggése terén. De úgy gondolják, hogy hetente többszöri tökmag vagy tökmagolaj bevitele segít megőrizni a cink optimális szintjét a szervezetben.

Egyéb egészségügyi hatások

Ismeretes, hogy a Tökmagolaj fitoszterolokat is tartalmaz. Egy másik tanulmány szerint Cleveland Clinic“ mivel a fitoszterolok szerkezete nagyon hasonló a szervezetben lévő koleszterinéhez, ezért versenyeznek a felszívódáskor az emésztőrendszerben.

Ennek eredményeként a koleszterin felszívódását akadályozza, és a vér koleszterinszintjét csökkenteni.” Emiatt sokan fogyasztanak tökmagolaj, hogy alacsonyan tartsák az LDL koleszterin szintjüket, és védjék a szívük egészségét.

Nagyon sok a tökmagolaj jótékony hatásait taglaló információ van az interneten. Néhány esetben ezen hatásokat klinikai vizsgálatokok támasztják alá, bár ezek általában nem emberekkel, hanem álatokon történt. Tehát nincs egy kiterjedt emberi kutatása a tökmagolaj az egészségre gyakorolt hatása tekintetében.

Tökmagolaj – hajhullás

A tanulmány ami megjelent a Evidence-based Complementary and Alternative Medicine folyóiratban megállapította, hogy amikor férfiak 400 milligramm tökmagolaj fogyasztanak naponta, 24 hétig az a hajnövekedésre pozitív hatással van. Akik tökmagolajat fogyasztottak, 40% volt a hajnövekedés A tanulmányt egy magáncég finanszírozta, de a tanulmány szerzője kijelentette, hogy nem állt fenn összeférhetetlenség.

A klimaxos tünetek enyhítésére

Egy kísérleti tanulmány amit, 35 menopauzás nőknél végeztek, megállapította, hogy azoknál, akik tökmagolajat fogyasztottak (búzacsíra olaj helyett) megnövekedett a HDL-koleszterin szintjük, a diasztolés vérnyomásuk csökkent, és kevesebb klimaxos tünetük jelentkezett, mint a hőhullámok, a fejfájás, illetve ízületi fájdalom.

A tanulmány szerzői azt javasolták, hogy több kutatásra van szükség, az eredmények megerősítése céljából.

A hiperaktív vizeletürítés tekintetében

A tanulmány, ami megjelent a Journal of Traditional and Complementary Medicine Found-ban azt vizsgálták, hogy milyen hatással van a résztvevőkre, ha tökmagolajat fogyasztanak 12 hétig. Azt tapasztalták, hogy megszűntek a hiperaktív hólyagürítési tünetek.

Az anyagcsere-betegség lehetséges kezelése

Egy tanulmány, amit a Journal of the Science of Food and Agriculture Examined -ban publikáltak, a tökmagolaj, anyagcsere betegségekben kifejtett hatását vizsgálta. A tudósok azt találták, hogy a tökmagolaj hasznos lehet a megelőzés és a kezelés területén is, a metabolikus zavarok esetében.

A vérnyomás, és a szív betegségek lehetséges kezelése

Egy tanulmány megállapította, hogy tökmagolaj csökkenti a vérnyomást, és más előnyökkel is bír a szívbetegségek megelőzésében.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„PSA Gold 20+4 INGYEN csomag” értékelése elsőként
0
Kosár