fbpx
Mit kell tudni a rezveratrolról?

Mit kell tudni a rezveratrolról?

A rezveratrol a Flavin7 Gold egyik hatóanyaga, amivel számos pozitív hatása miatt érdemes alaposabban megismerkedni. Jelen cikkünkben a rezveratrol tulajdonságaival, illetve hatásával ismertetjük meg olvasóinkat.

A rezveratrol természetes formájában a vörös és kék szőlő héjában, illetve az áfonyában, valamint az ezekből készült italokban, de elsősorban a vörösborban található meg. Jótékony hatással bír az egészségre, és főként a szív- és érrendszeri betegségek megelőzésében van szerepe, emellett antioxidáns hatású, vagyis képes közömbösíteni a káros szabadgyököket, ezáltal lelassítja az öregedést, és meggátolhatja a vérrögök kialakulását is. Ennek köszönhetően a rezveratol segíthet megőrizni az erek rugalmasságát, így csökkenhet a vérnyomás, megelőzhető az érelmeszesedés, az érszűkület, a keringési betegségek, és a trombózis kialakulása. Emellett javulhat az egész szervezet vérkeringése is, ami az egészség általános javulásához vezethet, más szóval fokozódhat a testi és szellemi erőnlét, és erősödhet az immunrendszer. A rezveratol nagyságrendekkel hatékonyabb antioxidáns hatással rendelkezik, mint a C-vitamin!

Bizonyított tény, hogy a mértékletes vörösborfogyasztás csökkenti a szív- és érrendszeri megbetegedések kialakulását. A borok rezveratrol tartalma attól függ, milyen a szőlőhéj erjedése. A fehérbor készítése során a szőlő héját eltávolítják, ezért annak rezveratrol tartalma minimális, míg a vörösbornál ez nem történik meg; ezért lehetséges az, hogy a francia embereknél – mivel sok vörösbort fogyasztanak – igen alacsony az érrendszeri megbetegedések száma. A kutatók azt vizsgálták, vajon mi húzódhat meg ennek hátterében; ekkor fedezték fel a rezveratol jótékony hatását.Amennyiben Ön is szeretné élvezni a rezveratol áldásos hatásait, próbálja ki a Flavin7 Gold készítményt! Webáruházunkban néhány kattintással megvásárolhatja, kényelmesen, az otthonából. Ha kérdése lenne termékeinkről, vagy a rendelés menetéről, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

Hozzászólás elküldése

0
Kosár