fbpx
A polifenolok jótékony hatása a szervezetünkre

A polifenolok jótékony hatása a szervezetünkre

A Flavin7 Gold koncentráltan tartalmazza az un. polifenolokat, melyek közömbösítő funkciójuk révén megvédik a szervezetünket a különböző káros hatásoktól. Elégtelen polifenol ellátottság mellett gyakrabban alakulnak ki szív- és érrendszeri problémák, rosszindulatú daganatok, légzőszervi betegségek, amelyek a krónikus, nem fertőző megbetegedések közül világszerte a legtöbb ember halálát okozzák., A Flavin7 Gold-ban is megtalálható polifenolok, a szabadgyök megkötő képességükkel, nagyban hozzájárulhatnak ezen halálokok redukálásához. Csökkent antioxidáns képesség mellett ezekben a kórképekben megnövekednek a szabadgyökös reakciók által kiváltott elváltozások, így megbomlik a szervezet érzékeny szabadgyök-antioxidáns reakcióinak egyensúlya.

A Flavin7 Gold-ban koncentrált formában megtalálható polifenolok az antioxidánsok csoportjába tartozó igen változatos szerkezetű és eltérő élettani hatással bíró vegyületek.

Mik azok az a polifenolok?

Az antioxidánsok közül a polifenolok fordulnak elő legnagyobb mennyiségben az étrendünkben. A polifenolok körében több mint 8000 vegyületet ismerünk, aminek számos eleme megtalálható a Flavin7 Gold termékben. Számos hazai és nemzetközi tanulmány készült a polifenolokkal kapcsolatban, de specifikusan csak a Flavin7 Gold márkával készültek klinikai vizsgálatok. Epidemiológiai és kísérletes vizsgálati eredmények egyértelműen bebizonyították a polifenolok egészségre gyakorolt pozitív hatásait.

Hozzászólás elküldése

0
Kosár